Kalenteri täyttyy vauhdilla

07.03.2018

Maaliskuu pärähti käyntiin vauhdilla! Huomenna, Naistenpäivänä, Mäntsälän Yrittäjänaiset järjestää Naistenpäivän minimessut, jonne olen menossa kertomaan itsestäni sekä HomCaren tuotteista. Mukaani otan muutamat näytepullot ja ison pinon esitteitä. Toivottavasti ihmisiä on paljon liikkeellä ja keli yhtä upea ja aurinkoinen kuin tänäänkin!

Viime vuonna kun pistin toiminimen pystyyn, olin välillä vauhkonakin, saisinko asiakkaita, varsinkaan niitä pysyviä. Olin tietysti imenyt itseni täyteen kauhukertomuksia konkursseista ja ylipäätään kannattamattomuudesta. Siitä, että yrittäjä syö vuosia vettä ja leipää ja kärvistelee kutsumuksen voimin hengissä. Hetken hiljaisuuden jälkeen kalenteri täyttyi ensin pikkupuuhalla, semmoinen oli tahti että ehti miettiä markkinointiakin. Nyt viikonloppuna katselin jälleen kalenteriani maaliskuun osalta. Olin saanut suuren ryöpyn yhteydenottoja kotisiivouksista ja hurjan onnellisena totesin että maaliskuulle on enää yksi kokonainen päivä, jolle ei ole töitä tiedossa. Vielä. 

Tämähän on aivan uskomatonta, varsinkin kun suurin osa siivousasiakkaistani on jatkuvalla sopimuksella. Uskallankohan edes miettiä kevättä ja ikkunanpesukiireitä! :) Jos siis haluatte suursiivousta tai ikkunanpesua, kannattaa olla ajoissa liikkeellä! Pienempiä siivouksia saadaan kalenteriin varmasti järjestymään, jos ei muuten niin taiotaan lisäpäiviä. Muistakaa kuitenkin mahdollisuus siivouksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nähdään hei huomenna!