Bio Swipe HomCare siivousaine kauneudenhoito Naturcare

HomCare jälleenmyynti

Haluan siivota kotiani lapsille sekä lemmikeille turvallisin puhdistusainein, omien käsieni ihoa ärsyttämättä. Olen Homcaren jälleenmyyjä ja kauttani saat tilattua kaikki tuotteet kodinhoitoon, auton- ja lemmikinpesuun sekä kauneudenhoitoon.

Voit tilata joko suoraan minulta tai pitää kotikutsut. Kannattaa kokeilla myös nettikutsuja, silloin välttyy emännöinnin varjopuolilta, kuten muun perheen pois saamisen, tarjoiluista huolehtimisen jne. mutta saat samat emännän edut.

Kokeilupullot

Kiinnostaako BioSwipen aineet mutta et raaski sijoittaa heti monen pullollisen verran rahaa niihin? Nyt saat minulta ostettua valmista käyttöliuosta yhden pullon kerrallaan. Kokeile ja ihastut!

Biologinen yleispuhdistusaine Multi Clean 5,50 e

Biologinen hajunpoistaja Fresh Air 5,50 e

Biologinen saniteettitilojen puhdistusaine Sanit 6,70 e

Family White pyykinpesupulveri

Tämä tuote on itselläni ahkerassa käytössä ja tätä löytyy heti hyllystäni hintaan 25 e. Riittää jopa sataan pesuun eli vain 0,25 e per koneellinen!

Uuden sukupolven Family White pyykinpesujauhe on tehokas ja ekologinen pyykinpesujauhe. Se ei sisällä zeoliittia eikä fosfaattia, täyteaineita eikä myöskään hajusteita. Family White pesee Coldwash-teknologian ansiosta erinomaisesti myös viileämmässä vedessä. Käyttäjä säästää halutessaan jopa 60 % sähköenergiaa ja samalla rahaa pudottamalla pesulämpötilaa. Family White soveltuu valkopyykille ja värillisille tekstiileille. Kylmäpesuteknologian ansiosta yli 60 asteen lämpötilaa ei suositella.


Aineosat:
sodium sulfate, sodium carbonate, sodium carbonate peroxide, sodium c12-18 alkyl sulfate, TAED, laureth-9 og laureth-3, sodium acrylic acid/ma copolymer, sodium silicate, sodium bicarbonate, sodium palmitate, amorphous sodium aluminosilicate, cellulose gum, aqua, PEG-75, subtilisin, mannanase, amylase, lipase, cellulase. pH n. 10,4.

Multi Clean yleispuhdistusaine

Tämä tuote minulla jatkuvassa käytössä, oikein loistava aine lähes joka likaan. Multi Clean tiiviste 25 e ja sumutinpullo 4,5 e. Tiivistettä riittää 31 pullolliseen eli käyttöliuospullollisen hinnaksi jää 0,80 e!

BioSwipe Multi Clean on biologinen yleispuhdistusainetiiviste, joka laimennetaan vedellä ennen käyttöä. Multi Clean puhdistaa ja poistaa likaa ja rasvaa kaikilta kodin pinnoilta. Säännöllisellä käytöllä hyvät bakteerit lisääntyvät kodissa, kun vastaavasti ihmisille haitallisille bakteereille jää vähemmän elintilaa.

Tiiviste laimennetaan omaan sumutinpulloonsa suhteessa 1 osa Multi Cleania + 24 osaa vettä. Sen voi myös laimentaa ämpäriin suhteessa 4-20 ml Multi Cleania 1 litraan vettä. Laimennussuhde kohteesta riippuen.

Tiivisteen pH = 10,5

Aineosat: aqua, ceteareth 25, sodium laureth sulfate, alcohol, C10 alcohol ethoxylate, parfum, surfactine, microorganisms, acid blue 3 - CI 42051.

Tuotteen aineosista vähintään 96 % on kasviperäisiä tai biologisia.

Kuukauden tarjoukset

BioSwipe Laundry Liquid on uuden sukupolven pyykinpesuaine, jossa perinteisen pesuteknologian lisäksi sovelletaan pyykinpesussa edistyksellistä bioteknologiaa, probiootteja. Uusi Laundry Liquid on kestävän kehityksen periaatteella pyykinpesuun kehitetty tehokas ratkaisu, joka samalla pitää pyykinpesukoneen hyvässä kunnossa. Laundry Liquid sopii useimmille kodin pestäville pyykeille: valkopyykille, värillisille ja mustille tekstiileille. Tuote sisältää uusimpia raaka-aineita, jotka ovat erittäin tehokkaita jopa matalissa lämpötiloissa (30˚C - 40˚C - 60˚C). Tätä korkeampia lämpötiloja ei suositella, sillä ne heikentävät probioottien tehoa. Samasta syystä Swipe Ball pyykinraikastajaa ei tule käyttää yhdessä Laundry Liquidin kanssa. Laundry Liquid sisältää probiootteja, jotka alkavat pesun aikana tuottaa erilaisia entsyymejä pyykin lian laadun perusteella. Nämä entsyymit parantavat merkittävästi pesutulosta ja samalla ne pitävät koneen putkistot, suodattimet ja pumput puhtaina ja toimintakykyisinä ja edistävät samalla jätevesien luontaista puhdistumista. Osa probiooteista säilyy pyykissä pesun jälkeen ja ne ehkäisevät erilaisten pahojen hajujen (hiki yms.) muodostumista, kun tekstiili on otettu käyttöön.

1 ml sisältää 50 miljoonaa probioottia.

Annostelu: konepesussa 10 ml / 3-4 kg pyykkiä. Käsinpesussa 10 ml / 10 l vettä. Tuotteen pH 7,5.

Aineosaluettelo: Anioniset pinta-aktiiviset aineet 5-15 %, ionittomat pinta-aktiiviset aineet <5 %, fosfonaatit <5 %, entsyymit, hajusteet, säilöntäaine (phenoxyethanol), bacillus ferment

Bio Swipe HomCare siivousaine kauneudenhoito Naturcare